• Varodd Velferdsteknologi AS øker sin digitale satsing.

  Velkommen til VVT Akademiet

  Takk for at du velger oss som samarbeidspartner.

  Vi er stolte av å presentere vår digitale e-lærings plattform VVT Akademiet.

  VVT Akademiet er vår digitale inngangsport til alt du trenger å vite om våre produkter.

  Vi vil at VVT Akademiet skal være et levende bibliotek med oppslagsverk, interaktiv læring, kurs og webinar. Vi ønsker det skal være et verktøy for terapeuter, pleiepersonalet, vaktmestere, Hjelpemiddelsentraler og serviceteknikere. Det vil også bli mulighet for dokumentert opplæring med interaktive kurs.

  Tradisjon og innovasjon

  Varodd Velferdsteknologi (VVT) med base i Kristiansand er markedsleder på senger til hjemmepleie og sykehjem i Norge. Varodd Velferdsteknologi har lange tradisjoner med hjelpemidler og har vært leverandør helt siden 1963. Varodd Velferdsteknologi har datterselskapet Able Nordic i Danmark som produserer senger, seteløsninger til rullestoler og bekledning til rullestolbrukere.

  Vi har nå tatt steget opp i eliteklassen når det gjelder innovative løsninger for morgendagens eldreomsorg og pleiesenger. Varodd velferdsteknologi har vunnet store prestisjeprosjekt hvor vi leverer pleiesenger med innebygde alarmer, vekt og som kan kommunisere til pasientvarsling og pasientjournalsystemet (EPJ). Prosjektet er et samarbeid mellom Varodd Velferdsteknologi, leverandører av de forskjellige systemene og kommunene. Dette er pilotprosjekt i europeisk sammenheng og det blir gjennomføre studier for å se effekten av den nye teknologien i bruk.

  Målet er bedre kvalitet og trygghet for bruker og personalet.

  VVT Akademiet skal være med å løfte støttefunksjoner og tjenester til våre kunder opp på et nivå som samsvarer med kvaliteten på våre produkter.